| |
Grigoris | 04.09.2013 19:42:29 |
Grupa: Użytkownik
Lokalizacja: Rejowiec Fabr.
Posty: 70 #1591394 Od: 2012-7-14
Ilość edycji wpisu: 1 | Zwracam się o pomoc(podpowiedz),a pewnie i większość ze smakoszy jest zainteresowana ,gdzie na terenie RP mozna zjeść "pite me giro ". Grzegorz
|
| |
Electra | 05.12.2024 03:22:21 |
|
|
| |
Alkinoe | 04.09.2013 23:55:11 |
Grupa: Użytkownik
Posty: 20 #1591550 Od: 2013-1-8
Ilość edycji wpisu: 1 | http://www.facebook.com/GreckieSouvlaki w Warszawie tutaj - kulturalnie z frytkami . _________________ http://odkryjgrecje.pl |
| |
tomeks71 | 05.09.2013 05:22:04 |
Grupa: Użytkownik
Posty: 7 #1591559 Od: 2013-8-11
| A cz wiecie gdzie można zjeść ( z dźiećmi) gotowe ciasto baklava ? |
| |
tomeks71 | 05.09.2013 05:22:24 |
Grupa: Użytkownik
Posty: 7 #1591560 Od: 2013-8-11
| A cz wiecie gdzie można zjeść ( z dźiećmi) gotowe ciasto baklava ? |
| |
Grigoris | 05.09.2013 07:02:59 |
Grupa: Użytkownik
Lokalizacja: Rejowiec Fabr.
Posty: 70 #1591565 Od: 2012-7-14
| ..te w Wawie na Nowym Swiecie ,w pawilonach zamknięte ,a szkoda ! |
| |
surfvolf | 05.09.2013 15:18:43 |
Grupa: Użytkownik
Lokalizacja: Athina
Posty: 683 #1591950 Od: 2011-12-4
| W takim razie pozostaje przyrządzić samodzielnie :-) .
_________________ Pozdrawiam - - The shore fishing vagrant |
| |
Alkinoe | 05.09.2013 15:23:23 |
Grupa: Użytkownik
Posty: 20 #1591954 Od: 2013-1-8
| zamknięte? _________________ http://odkryjgrecje.pl |
| |
ogorek | 05.09.2013 17:45:59 |
Grupa: Użytkownik
Posty: 3052 #1592097 Od: 2012-7-15
| Póki ciepło to co za problem pokroić mięso w kostkę, zrobić "zalewę" typu odrobina musztardy, oliwa z oliwek, zgnieciony czosnek, sól. Wymieszać te kostki z tą zalewą, nadziać na patyki, posypać oregano. Do lodówki na godzinę a potem na rozgrzany grill.
Od czasu powrotu z Grecji co 3 dni pieczemy na grillu Dorady plus szaszłyki. Używamy przykrywanego Webera, gdzie brykiet pali się po bokach a ryby kładzie się po środku - nie są bezpośrednio nad płomieniem |
| |
Electra | 05.12.2024 03:22:21 |
|
|